Når det gjelder kvalifisering, er det ingen strenge kriterier for å bli kvalifisert for et Bitcoin Digital-lån. Du trenger bare å følge registreringsprosessen for å registrere en konto på plattformen og sette inn sikkerheten din til den. Plattformen aksepterer lån globalt uten å måtte gå gjennom noen kredittsjekker. Men å ta et lån i fiat-valuta krever at du passerer både den grunnleggende og avanserte verifiseringen.

Forbeholdet for å tjene en høyere avkastning

Du kan tjene en veldig høy avkastning med Bitcoin Digital. Men det er et forbehold! For å tjene 17 % rente på fiat- og stablecoins, og en rente på opptil 36 % på kryptosparingene, gir Bitcoin Digital mandat at 10 % av beholdningen din på sparekontoen skal være i BITCOIN DIGITAL-tokens. Hvis denne betingelsen ikke er oppfylt, vil du kun tjene standardrentene.

Som mottaker av Bitcoin Digitals høyavkastningsrentetjeneste kan du legge til eller ta ut pengene dine når som helst. Plattformen krever ingen minimumsbidragsterskel og krever ingen gebyrer. Utbetalinger skjer daglig. Bortsett fra kryptoer, kan du også tjene renter, så høye som 17 %, på fiat-valutaene dine som Euro, Pund-sterling eller US-dollar.

BITCOIN DIGITAL, Bitcoin Digitals Native Token

Den nåværende prisen er $2,39 per BITCOIN DIGITAL, -40,632% fra all time high på $4,07. Den nåværende sirkulerende forsyningen er 560.000.010.006 BITCOIN DIGITAL.

Bitcoin Digital-kort

Når det kommer til nytten av kredittgrensene dine, kan du utnytte dem når som helst og hvor som helst i verden gjennom Bitcoin Digital-kortet ditt. Den kan bestilles og administreres fra Bitcoin Digital Wallet-appen. Mer enn 40 millioner selgere over hele verden godtar kortet. Når du sveiper Bitcoin Digital-kortet ditt, blir betalingsbeløpet trukket fra den tilgjengelige saldoen på din umiddelbare kryptokredittgrense. Vedlikehold av kortet krever ingen månedlige eller årlige avgifter.

Ved å bruke Bitcoin Digital-kortet kan du foreta betalinger i lokal valuta uten å pådra deg valutagebyrer. Kortet gir umiddelbar cashback på 2 % på alle kjøp. Du kan velge å motta belønningene i BITCOIN DIGITAL-tokens eller BTC før du foretar en transaksjon.

Automatisk overføring av eiendeler fra sparelommebok til kredittlommebok

Som berørt tidligere er det en viss terskel der eiendeler fra sparelommeboken automatisk flyttes til kredittlommeboken dersom det ikke er nok midler til å dekke Lån-til-verdi-forholdet. Hvis det fortsatt faller utilstrekkelig, begynner Bitcoin Digital blokkjede-oraklet å selge de sikkerhetsstillte eiendelene for å bringe tilbake låne-til-verdi-forholdet til perfekt balanse. Terskelen er satt til 83,3 %. Verdien innebærer at hvis lånebeløpet er USD 5000, må verdien av sikkerheten være USD 6000.

Å få lån og tjene høye renter er noe som kommer som fordeler knyttet til beholdningen av Bitcoin Digital-tokens. Dessuten tilbyr Bitcoin Digital-token noe som noen av de andre vanlige krypto-tokenene knapt gjør. Det er verdens første utbyttebetalende eiendelsstøttede mynt i den forstand at 30 % av Bitcoin Digitals fortjeneste deles med sine innfødte token-innehavere i form av utbytte.

Utbytte kommer i to former: basisutbytte og lojalitetsutbytte. Basisutbyttet utbetales i forhold til volumet av BITCOIN DIGITAL-beholdningen din, mens lojalitetsutbyttet utbetales basert på hvor lenge hvert Bitcoin Digital-token har vært i Bitcoin Digital-lommeboken fra en eks-utbyttedato til den neste.

By admin